költöztetés

Költöztetés garanciával:

Biztonság: Ön biztonságban érezheti magát hiszen teljes körű garanciát vállalunk az árura felrakodástól a lerakodásig. Valamint a költözés teljes időtartamára, hiszen rakodóink szaktudása, gyakorlata , dinamizmusa a záloga az Ön biztonságának.

Gépjárműpark: Költöztetésre kialakított gépjárműveink paplanokkal ,filcekkel, kötözőkkel, spaniferekkel, költöztető kiskocsival, zsugorfóliával vannak felszerelve.

A költözés nagy stresszel jár.

A költöztetés a legbizalmasabb és egyben legtöbb figyelmet igénylő feladat, amit csak komoly hozzáértéssel lehet elvégezni.

Lakossági költöztetés:

Nekünk itt van a legkönnyebb dolgunk mivel minimális előkészületet igényel részünkről, de természetesen minden segítséget megadunk, igény szerint!

Cégek, intézmények költöztetése

Ezeknél a költöztetéseknél más a helyzet mivel nagy tapasztalatot és szaktudást igényelő feladatról van szó. Nagyságrendekkel nagyobb kapacitást igényel másrészt itt lényeges, hogy lépésről lépésre meg legyen tervezve a költöztetés. ( költöztetési projektterv elkészítése ) Ezek után még jobban elő kell készülni ( szerelés, csomagolás helyszínek bejárása ). A legfontosabb a lebonyolítás hiszen a cégeknél még fontosabb a gyorsaság ugyanis nem állhat meg minden a költözés miatt. Logisztikailag is pontosabb és odafigyelőbb szervezést igényel.

Mi ezt a feladatot a  költöztetési projektmenedzserre bízzuk aki felelős, hogy a szükséges gépjárművek, békák, kiskocsik és a megfelelő létszámú rakodószemélyzet a meghatározott helyen legyen a megfelelő időben!

Iroda költöztetésnél még fontosabb, hogy egy személy irányítsa a költöztetést.

Árajánlat szempontjából is más egy „nagyobb volumenű munka” hiszen itt a költöztetésre szinte kizárólag FIX árajánlatot kérnek amire a legtöbb költöztető hasra ütésszerű árajánlatot ad. Számunkra nagyon fontos a minden részletre kitérő és jól kidolgozott árajánlat, ami gyakorlatilag az alapja a költöztetési projekttervnek!

Csak érdekességként megjegyezném, hogy pl. egy több száz fős intézmény költöztetésére ( ami ráadásul csere költözés volt ) 2 nap állt rendelkezésünkre.

Mi egy nap alatt elvégeztük!

Az alapvető dolog, hogy sérülésmentesen de ráadásul jókedvűen zajlott le az egész költöztetés. A referencia menüpontban megtalálhatóak mindazon költözések amelyeket ránk bíztak.

Mi az, amit a költöztetés területén belül nyújtunk?

  • gyors és stresszmentes költöztetést profi rakodókkal
  • fix összeg minden költöztetés esetén
  • díjmentes dobozok és csomagoló anyagok
  • rugalmasság
  • megbízhatóság

Tekintse meg referenciáinkat is!